Gökova'da Sokak Köpeklerinin Zehirlenerek Öldürüldüğü İddia Edildi

Gökova'da Sokak Köpeklerinin Zehirlenerek Öldürüldüğü İddia Edildi
Hayvanseverler Ula'nın Gökova Mahallesinde sokak hayvanlarının zehirlenerek öldürüldüğünü İddia ederek yetkilileri göreve çağırdılar.

Alınan bilgiye Gökova Mahallesindeki
kahve önündeki sokak köpekleri öldürülmüş.

Kesin sayısı şuan belli değil. Konu Akyaka'daki jandarma ekipleri ile Ula Belediye başkanına iletilmiş.

Bölgeye gelen jandarma ekiplerinin 4 sokak köpeğinin öldürüldüğünü tespit ettiği ve konuyla ilgili olarak Ula İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine bilgi verildiği ve soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Gökova Mahallesi Muhtarı Ulaş Bavut ise jandarma ve zabıta ekiplerinin mahallede konuyu soruşturduğunu belirterek, zehirleme olayının gece gerçekleştiğini düşünüyoruz. Muhtar olarak konunun takipçisiyiz, dedi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.