Gürültüyü Devrilen Kedi Köpek Maması Zannettiler, Gerçek Ortaya Çıktı

Gürültüyü Devrilen Kedi Köpek Maması Zannettiler, Gerçek Ortaya Çıktı
Antalya’da 79 yaşındaki Davut Esener, kaldığı müstakil evin girişindeki merdivenlerde ölü bulundu. Esener’in gece saatlerinde merdivenden düştüğü belirlendi.

Olay, saat 11.30 sıralarında Kepez ilçesi Göçerler Mahallesi 5327 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla dışarıda yemek yiyen Davut Esener, bir süre sonra ikametine dönmek üzere ayrıldı. Aynı zamanda bir hayvansever derneğinin faaliyet gösterdiği eve gelen Esener, henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek merdivenden düştü.

Gece saatlerinde duyulan gürültüyü komşular, merdiven kenarında bulunan kedi ve köpek mamalarının devrildiği şeklinde düşündü. Sabah saatlerinde dışarı çıkan komşular, Esener’i merdiven basamağında hareketsiz halde buldu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Davut Esener’in hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Esener’in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tabutun cenaze aracına taşındığı sırada Esener’in bakımını üstlendiği sokak köpeğinin bölgeden ayrılmaması ise dikkat çekti.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.