Hastaneye Doğuma Gelen Kadın, Polis Zoruyla Kocasını Dışarı Çıkarttırdı

Hastaneye Doğuma Gelen Kadın, Polis Zoruyla Kocasını Dışarı Çıkarttırdı
Aydın’da gece yarısı yaşanan sıra dışı olayda, doğum yapmak için hastaneye gelen bir kadın, polis desteğiyle kocasını hastaneden uzaklaştırdı.

Kadının şikâyeti üzerine önce hastane güvenliği devreye girdi, ardından polis ekipleri kocayı hastane çevresinden de uzaklaştırdı. Kadın, daha sonra doğumunu gerçekleştirmek üzere doğumhaneye alındı.

Olay, Aydın Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece yarısı hastaneye gelen kadın, kendisine refakat etmek isteyen kocasını istemediğini bildirerek güvenlik görevlilerinden kocanın dışarı çıkarılmasını talep etti. Güvenlik, kocayı hastane dışına çıkarmak istese de koca eşine refakat etmekte ısrar edince bu kez hastane polisi olaya müdahil oldu.

Polis ekipleri sevk edildi

Kadının talebi doğrultusunda hastane polisi, bölgede görevli devriye ekiplerini yönlendirdi. 112 Komuta Merkezi’nin talimatıyla hareket eden ekipler, kocayı hastane çevresinden de uzaklaştırdı. Olay, hem hastane personeli hem de çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Kadının, kadın hakları ve korunma tedbirleri kapsamında kocasının uzaklaştırıldığı öğrenildi. Ayrıca hastaneye doğuma gelen kadının, kadın sığınma evinden geldiği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 431 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.