İki Aile Arasında Kan Döküldü: 3 Ölü 3 Yaralı

İki Aile Arasında Kan Döküldü: 3 Ölü 3 Yaralı
Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı, sopalı ve taşlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. 3 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı kırsal Dikyol Mahallesi’nde, aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasında çıkan tartışma kısa süre içinde alevlenerek kavgaya dönüştü. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Çıkan kavgada, Erdal B. ve kardeşi Ercan B. ile Ömer Y. olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Hüseyin Y, Efe Y. ve Muhammed Y. sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Hüseyin Y’nin durumunun ağır olduğu bilgisi alındı.

Jandarma ekipleri, mahallede güvenlik önlemi aldı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.