İkiz Kardeşler Av Tüfeği Kurbanı Oldu: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Olay, Uşak merkez Hacıkadem Çamlığı civarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda yaşayan 31 yaşlarındaki ikiz kardeşler O.U. ve O.U.’ya, iddialara göre K.İ. plakasız bir araçla gelerek av tüfeğiyle ateş etti.
Vurulan ikiz kardeşler, yanında bulunan arkadaşları tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kardeşlerden biri yaşamını yitirirken, diğerinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Olay sonrası jandarma ekipleri hızla hastaneye yönlendirilirken, arkadaşlarının ifadelerine başvuruldu. İfadelerde, K.İ.’nin plakasız aracıyla gelerek ateş açtığı ve ardından kaçtığı belirtildi.
Jandarma, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, ikiz kardeşlerle K.İ. arasında önceden husumet olduğu ileri sürüldü.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.