Kağıt Gibi Ezilen Araçtan Sağ Çıkamadı

Kağıt Gibi Ezilen Araçtan Sağ Çıkamadı
Çankırı’da meydana gelen kazada Tofaş otomobilin bir ciple çarpışması sonucu 2 kişi yaralanırken 1 kişi hayatını kaybetti.

Çankırı-Kızılırmak karayolu Dede köyü mevkiinde meydana gelen kazada alınan bilgiye göre sürücüsü bilinmeyen Tofaş marka otomobil ile karşı yoldan gelen cip çarpıştı.

Tofaş otomobil çarpışmanın kuvvetiyle perte çıkarken aracın içinde bulunan F.B. (26), A.A. (46) ve S.A. (43) yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi intikal etti. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 43 yaşındaki S.A. doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Diğer yaralıların ise tedavisinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 463 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.