Kıskançlık Krizi: Kadın, Sevgilisi ve İki Kişiyi Bıçakladı

Kıskançlık Krizi: Kadın, Sevgilisi ve İki Kişiyi Bıçakladı
İstanbul Taksim’de kıskançlık tartışması bıçaklı saldırıya dönüştü. H.Ç. isimli kadın, sevgilisi ve iki kişiyi yaraladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Taksim’de yaşanan kıskançlık tartışması, gece kulübünden caddeye taşarak bıçaklı saldırıya dönüştü. İddiaya göre, sevgilisi Ö.B. ile eğlenmeye çıkan H.Ç., kulüpte M.Ü. isimli kadının sevgilisine yakınlık göstermesinden rahatsız oldu. Kısa sürede alevlenen tartışma dışarıya taşarken, H.Ç. eline aldığı bıçakla M.Ü., sevgilisi Ö.B. ve kavgayı ayırmaya çalışan C.A.’yı yaraladı.

26 Temmuz Cumartesi günü saat 04.00 sıralarında İstiklal Caddesi’nde meydana gelen olayda ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Beyoğlu Güven Timleri tarafından yakalanan H.Ç., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Burada verdiği ilk ifadede, “Sevgilimi kıskandığım için yaptım” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.Ç., çıkarıldığı mahkemece ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gece kulübünde başlayan ve caddeye kadar uzanan arbede anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.