Kontrolden Çıkan Beton Mikseri Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi: Çok Sayıda Yaralı Var

Kontrolden Çıkan Beton Mikseri Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi: Çok Sayıda Yaralı Var
Malatya’da kontrolden çıkan bir beton mikserinin trambüse çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Olayda trambüs büyük hasar alırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 21.30 sularında Malatya-Elazığ karayolu üzerindeki TÜVTÜRK Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ yönünden ilerleyen A.R.Ç. idaresindeki 44 AFZ 236 plakalı beton mikseri, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, durağa yanaşmakta olan V.Ö. yönetimindeki 44 AG 013 plakalı trambüse çarptı.

Çarpmanın etkisiyle trambüs kullanılmaz hale gelirken, kazada beton mikseri sürücüsü A.R.Ç. ile trambüste yolcu olarak bulunan İ.H.G., Y.D. ve S.B. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.