Köyün Çobanının Cansız Bedeni Dağlık Alanda Başsız Halde Bulundu

Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, dağlık bölgede yanmış bir aracın yakınında bir erkeğe ait cansız beden bulundu.

Yapılan incelemede cesedin baş kısmının bulunmadığı tespit edildi. Hayatını kaybeden kişinin, köyde çobanlık yapan ve bir süredir aranan 39 yaşındaki Ferdi Özdemir olduğu belirlendi. Olayla ilgili Isparta Valiliği, “Vahşice işlendiği değerlendirilen cinayetin aydınlatılması için çalışmalar aralıksız sürüyor” açıklamasını yaptı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Yapılan kimlik tespit çalışmasında, cesedin yakınları tarafından teşhis edilmesiyle Özdemir’e ait olduğu kesinleşti. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Ferdi Özdemir’in cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Olaydan Önceki Görüntüler Ortaya Çıktı

Soruşturma devam ederken, Özdemir’in bir önceki akşama ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, saat 19.55 sıralarında köydeki bir markete girip alışveriş yaptığı ve ardından marketten ayrıldığı görülüyor. Geceyi dağlık alanda geçirdiği değerlendirilen Özdemir’in ölümüyle ilgili araştırmalar çok yönlü şekilde sürüyor.

Valilikten “Vahşi Cinayet” Açıklaması

Isparta Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“5 Aralık 2025 tarihinde Keçiborlu ilçemize bağlı Aydoğmuş köyünde yanmış bir aracın yakınında F.Ö. isimli vatandaşımızın vücut bütünlüğü bozulmuş şekilde cansız bedeni bulunmuştur. Vahşice işlendiği değerlendirilen cinayetin aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar tüm birimlerimiz tarafından kararlılıkla sürdürülmektedir. Adli tahkikat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde devam etmektedir. Faillerin en kısa sürede yakalanacağına kimsenin şüphesi olmasın.”

Bu haber toplam 191 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.