Kur’an Kursunda Yangın Paniği: Öğrenciler Dumandan Etkilendi

Kur’an Kursunda Yangın Paniği: Öğrenciler Dumandan Etkilendi
İstanbul Üsküdar’da 2 katlı ahşap Kur’an kursunda çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangın sırasında içeride bulunan öğrenciler hızla tahliye edilirken, dumandan etkilenen bazı öğrenciler hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi Çinili Sokak’ta meydana geldi. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, binanın ahşap yapısı nedeniyle kısa sürede yayıldı. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi bölgeye sevk edildi. İtfaiyenin hızlı müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen öğrenciler sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere götürüldü.

Mahalle sakini Ozan Yılmaz, “Yan binada oturuyorum, bir anda duman yükselmeye başladı. Hemen aşağı indik. İtfaiye ve polis ekipleri hızla geldi. Şu an her şey kontrol altında, yaralanan yok” ifadelerini kullandı.

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.