Mahalleye Su Almaya Gelen Grup İmamı Darp Etti

Mahalleye Su Almaya Gelen Grup İmamı Darp Etti
Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı kırsal Gökbahçe Mahallesi’nde görev yapan cami imamı Veli Sincar, su almak için mahalleye gelen bir grupla yaşadığı tartışma sonrası darp edildi.

Edinilen bilgilere göre, bir grup vatandaş umuma açık çeşmeden su almak için mahalleye geldi. O sırada oradan geçen imam Veli Sincar ile grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma arbedeye dönüştü ve iddiaya göre grup tarafından darp edilen imam yaralandı.

Olayın ardından Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Veli Sincar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili güvenlik güçleri tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.