Makam Aracı Şarampole Devrildi: Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

Makam Aracı Şarampole Devrildi: Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti
Yozgat’ın Yenifakılı Belediye Başkanı Musa Sarıaslan, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kazada araçta bulunan iki kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 53 yaşındaki Musa Sarıaslan’ın kullandığı 66 DN 100 plakalı makam aracı, Yozgat’ın Yenifakılı ilçesine bağlı Eskiören köyü ile Nevşehir’in Kozaklı ilçesine bağlı Merdanali köyü arasında seyir halindeyken kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazanın ardından bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Belediye Başkanı Sarıaslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Araçta bulunan diğer iki kişi ise yaralı olarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Musa Sarıaslan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Yenifakılı Belediye Başkanı olarak seçilmişti.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak:ANADOLU AJANSI

Bu haber toplam 1537 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.