Murat Nehri’nde Balık Tutarken Akıntıya Kapıldı: Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Murat Nehri’nde Balık Tutarken Akıntıya Kapıldı: Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Elazığ’ın Palu ilçesinde Murat Nehri'ne balık tutmak amacıyla giren bir kişi, ayağına balık ağı dolanması sonucu akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Olayın ardından bölgede geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Olay, Palu ilçesine bağlı Seydilli köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 38 yaşındaki H.R.D., balık avlamak için Murat Nehri’ne girdi. Bu sırada ayağına “tor” adı verilen balık ağı dolanan H.R.D., dengesini kaybederek akıntıya kapıldı ve suda kayboldu.

Yanında bulunan arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine bölgeye Kovancılar Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri, UMKE, jandarma, AFAD ve İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

Kayıp şahsın bulunması için ekiplerin nehirde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.