Narin Güran cinayeti davasında 2. gün

Narin Güran cinayeti davasında 2. gün
Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin tutuklu 4 sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanıyor. Sanıklar davanın ikinci gününde geniş güvenlik önlemi arasında Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi. Duruşma, saat 09.00’da başlatılacak.

Diyarbakır’da 8 yaşında öldürülen Narin Güran cinayeti davasında sanık ve tanıklar, duruşmanın ikinci gününde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuklu sanıklar Nevzat Bahtiyar, ağabey Enes Güran, anne Yüksel Güran ve amca Salim Güran ile “müşteki” sıfatıyla katılan baba Arif Güran ile tanıklardan Gazal Bahtiyar dinlendi.

4 sanık ve 26 tanık, davanın ikinci gününde geniş güvenlik önlemleri altında Diyarbakır Adliyesine getirildi.

Narin Güran cinayeti davasının 2. günü

 

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.