Öğrencisinin Bıçaklı Saldırısında Ölen Öğretmen Fatma Nur Çelik’e Hüzünlü Veda

İstanbul’da görev yaptığı okulda öğrencisinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitiren biyoloji öğretmeni Fatma Nur Çelik, memleketi Konya’da düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Törene çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı.

Öğrencisi Tarafından Öldürülen Fatma Nur Çelik Öğretmen Konya’da Defnedildi

İstanbul’da öğretmenlik yaptığı okulda öğrencisinin bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden Fatma Nur Çelik, memleketi Konya’da son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü saat 11.00 sıralarında Çekmeköy’de bulunan Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre F.S.B. (17), öğretmenler Fatma Nur Çelik (44) ve Z.A. (52) ile arkadaşı S.K.’yi (15) bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan biyoloji öğretmeni Fatma Nur Çelik, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

aw654599-03

Cenaze Konya’ya Getirildi

Çelik’in cenazesi, İstanbul’daki işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından teslim alınarak Konya’ya götürüldü. Fatma Nur Çelik için öğle namazını müteakip Parsana Büyük Camii’nde cenaze namazı kılındı. Namaz öncesinde öğretmenin çocuğu bir yakını eşliğinde tabutun başına geldi.

Protokol ve Vatandaşlar Katıldı

Cenaze törenine ailesinin yanı sıra Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Fatma Nur Çelik’in naaşı Musalla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.