Okul Çıkışı Tartışma Kanlı Bitti: 2 Günde 2 Çocuk Bıçaklandı

Okul Çıkışı Tartışma Kanlı Bitti: 2 Günde 2 Çocuk Bıçaklandı
Aksaray’da son iki gün içinde yaşanan iki ayrı bıçaklı olayda 14 ve 15 yaşındaki iki çocuk yaralandı. Son olayda parkta tartıştığı arkadaşı tarafından bacağından bıçaklanan 15 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırılırken, saldırgan çocuk kayıplara karıştı.

Aksaray’da iki gün içerisinde iki ayrı bıçaklı olayda iki çocuk yaralandı. Son olay, Taşpazar Mahallesi 809. Sokak’ta bulunan parkta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, okul çıkışı parkta buluşan A.U. (16) ile O.M. (15) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine A.U., yanında taşıdığı bıçakla O.M.’yi bacağından yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. O.M., daha sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası kaçan A.U.’nun yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, dün de Ereğli Kapı Mahallesi’nde 14 yaşındaki A.K.E., aynı yaştaki arkadaşı tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklanarak yaralanmıştı. Her iki olayla ilgili soruşturmalar sürüyor.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.