Ölü Hayvanın Yerleşim Alanına Gömülmesine Vatandaşlardan Tepki

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediyesi ekiplerinin ölü büyükbaş hayvanı mahalle yerleşkesi içinde gömmesi, vatandaşların tepkisine yol açtı. O anlar mahalle sakinleri tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.
Olay, Yazıkonak Beldesi Yenibağlar Mahallesi Yusuf Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre belediye ekipleri, ölü büyükbaş hayvanı kepçeyle taşıyarak yerleşim alanı içerisindeki bir alanda çukur açıp gömdü.
Yaşanan duruma tepki gösteren mahalle sakinleri, durumu cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Vatandaşlardan biri, “Yazıkonak Belde Belediye Başkanı ölü hayvanı evimizin önünde çukur açarak gömüp toprak atıyor. Neden götürüp kendi evinin önüne gömmüyor? Bu ne biçim bir başkandır. Şikayet ediyorum, çevremizde ölü hayvanları gömüyor” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.