Pompalı Tüfekle Komşularına Saldırdı: 1’i Çocuk 2 Yaralı

Pompalı Tüfekle Komşularına Saldırdı: 1’i Çocuk 2 Yaralı
Isparta’da komşular arasında çıkan tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu biri çocuk, iki kişi yaralandı.

Olay, saat 15.40 sıralarında Yayla Mahallesi 1605 Sokak’taki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle komşular arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Fahri E. (66), pompalı tüfekle komşularına ateş açtı.

Saldırı sonucunda Göfer E. (52) başından ve göğsünden ağır yaralanırken, 14 yaşındaki A.E. sağ kolundan ve koltuk altından yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Göfer E., Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bilinci açık olan A.E. ise Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.