Saatler Süren Arama Bitti: Kayıp Gencin Cansız Bedenine Ulaşıldı
Yayınlanma:
Siirt’te Botan Köprüsü yakınlarında akıntıya kapılarak kaybolan 17 yaşındaki Hüseyin Olğaç’tan acı haber geldi. AFAD, jandarma, UMKE ve dalgıç ekiplerinin saatler süren çalışmasının ardından genç çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.
Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Botan Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Bir kişinin suya kapılarak kaybolduğu ihbarı üzerine bölgeye AFAD, jandarma, UMKE, Batman dalgıç ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin bölgede yürüttüğü yoğun arama kurtarma çalışmaları sonucunda kayıp olarak aranan Hüseyin Olğaç’ın cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan Olğaç’ın cenazesi, otopsi işlemleri için sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yaşanan acı olay sonrası bölgede inceleme başlatılırken, olayın tüm yönleriyle araştırıldığı öğrenildi.
Bu haber toplam 165 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.