Sel Felaketi: Tavuklarını Kurtarmak İçin Canını Hiçe Saydı
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle Bülbül Deresi taştı, birçok ev ve araç su altında kaldı. Selden etkilenen bölgelerden biri de Osman Contarlı’ya ait evin bahçesindeki tavuk kümesi oldu.
Kümeste bulunan tavukların bir kısmının sulara kapılıp boğulduğunu gören Contarlı, duruma kayıtsız kalmadı. Beline kadar gelen sel sularına giren vatandaş, tavuklarını kurtarmak için büyük çaba harcadı. Osman Contarlı, yaptığı müdahaleyle bazı tavuklarını kurtarmayı başardı ancak ne yazık ki bir kısmı telef oldu.
Şiddetli yağış sonrası bölgede maddi hasar oluşurken, vatandaşlar selin yarattığı zararlarla başa çıkmaya çalışıyor. Yetkililer, yağışların devam edebileceği uyarısında bulundu.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.