Sigara İçenlere Kötü Haber: Mart Ayında Zam Geliyor!
Yayınlanma:
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, 2025 yılı içinde sigara fiyatlarında ek bir artış beklediklerini açıkladı. Başkan Dündar, Mart ayında sigara fiyatlarına yapılacak artışın beklendiğini belirterek, artış miktarına da değindi.
Yeni yıl ile birlikte birçok üründe fiyat artışı yaşanırken, sigara da bu artışlardan etkilenen ürünler arasında yer aldı. ÖTV'deki yüzde 7,56'lık artışın ardından, sigara fiyatlarında en az 5 liralık bir zam yapıldı.
En Az 5 Liralık Zam
TGRT'de yer alan habere göre, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, alkol ve sigara fiyatlarındaki değişiklikleri değerlendirdi. Elips Haber'e verdiği demeçte, sigara fiyatlarına Mart ayında 5 liralık bir ek artış beklediklerini belirten Dündar, alkol fiyatlarına ise herhangi bir zam yapılmayacağını ifade etti. Ayrıca, son dönemde sahte içki tüketimi nedeniyle yaşanan ölümlerin halk sağlığı açısından ciddi bir tehdit oluşturduğunu da vurguladı.
Kaynak:TGRT
Bu haber toplam 81 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.