Tavuğunu Devlet Hastanesine Götürdü, Aldığı Cevapla Hayal Kırıklığı Yaşadı

Tavuğunu Devlet Hastanesine Götürdü, Aldığı Cevapla Hayal Kırıklığı Yaşadı
Giresun’un Çamoluk ilçesinde boğazına iğne kaçan tavuğu için devlet hastanesine başvuran bir kadın, röntgen talebinde bulundu. Ancak hastane personelinden aldığı yanıtla neye uğradığını şaşırdı.

Giresun’un Çamoluk ilçesinde hayvan sevgisiyle dikkat çeken bir vatandaş, boğazına iğne kaçan tavuğu için yardım arayışına girdi. İlk olarak veteriner hekime başvuran kadın, müdahalenin sonuçsuz kalması üzerine bu kez devlet hastanesinin yolunu tuttu. Elinde tavuğuyla Çamoluk Devlet Hastanesi’ne gelen kadın, röntgen çektirmek istedi ancak hastane personelinden beklediği desteği alamadı.

"Veterinere götürdüm ama..."
Rutin işlemlerin sürdüğü bir anda elinde tavuğuyla hastaneye gelen kadın, durumu sağlık çalışanlarına şu sözlerle aktardı:
“Veterinere götürdüm, çok uğraştılar ama çıkaramadılar. ‘Orada bir röntgen çektirirsen iyi olur’ dediler. Ben de buraya getirdim.”

“Hayvanlara müdahale edemeyiz” yanıtı verildi
Ancak hastane personeli, yalnızca insanlara hizmet verdiklerini belirterek hayvanlara yönelik herhangi bir müdahalenin ya da görüntüleme işleminin yapılamayacağını ifade etti. Kadın, bunun üzerine tekrar veteriner kliniğine yönlendirildi.

Olay, bölgede hem hayvan sevgisi hem de kamu hizmetlerinin sınırları konusunda dikkat çekici bir örnek olarak konuşulmaya devam ediyor.

Kaynak:SONDAKİKA.COM

Bu haber toplam 316 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.