U14 Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda Başarılı Sonuçlar

U14 Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda Başarılı Sonuçlar
Balıkesir’de 16-17 Mayıs tarihlerinde düzenlenen U14 Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda sporcular bireysel ve takım kategorilerinde önemli dereceler elde etti.

Balıkesir’de gerçekleştirilen U14 Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda yarışan sporcular, farklı kategorilerde elde ettikleri derecelerle dikkat çekti.

K12A kategorisinde mücadele eden Sudem Berin Dinç, şampiyonada 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanırken genel sıralamada Türkiye üçüncüsü oldu.

K14A kategorisinde yarışan Cansu Bulut ise 1 bronz madalya elde ederek genel klasmanda Türkiye ikinciliğini kazandı.

E12A kategorisinde mücadele eden Hamza Yıldırım, 1 altın madalya kazanırken genel sıralamada Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Takım kategorisinde yarışan E12A takımı da başarılı performansıyla öne çıktı. Ömer Faruk Can, Hamza Yıldırım, Mehmet Asil Kibar, Musap Taha Aksoy ve Ahmet Baykara’dan oluşan takım, Türkiye ikincisi olarak sezonu tamamladı.

Şampiyonada elde edilen dereceler sporcular ve antrenörleri tarafından sevinçle karşılandı.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.