Yakalanmamak için dağda yaşayan şüpheli polisten kaçamadı

Yakalanmamak için dağda yaşayan şüpheli polisten kaçamadı
Uyuşturucu tacirleri, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok baskında yakayı ele verdi. Olayda gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklanırken 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir Narkotik ekipleri, Menemen Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin desteğiyle, Menemen ilçesi Asarlık Mahallesi'nde dağlık alanda yaşayan uyuşturucu tacirlerini belirledi. Şüphelileri yakalamaya yönelik savcılık koordinesinde belirlenen adreslere operasyon yapıldı. Aramalarda, uyuşturucu maddelerin yanı sıra 2 ruhsatsız tabanca ve mermiler ele geçirildi.

14 farklı suçtan aranıyordu

Operasyon kapsamında, 14 adet farklı suçtan, 11 yıl 3 ay cezası bulunan ve aranan Ö.C. (38), 12 adet farklı suçtan 18 yıl cezası bulunan ve aranan M.C. (24), şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde temin etmeye gelen ve yakalanan M.T.(30) ve B.Ç. (28) isimli şahıslar suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.  Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.C. Ve M.C. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken M.T. ve B.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.