Yarım Saat Ara ile İki Kez Otomobil Çarptı, Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti
Olay, 18 Ağustos’ta merkez Yunus Emre Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, emekli maaşını çekmek üzere evinden çıkan Mehmet İzgi, yolun karşısına geçmek istediği sırada bir otomobilin çarpması sonucu yere düştü. Çevredekilerin yardımıyla ayağa kaldırılan İzgi, kendisini iyi hissettiğini söyleyerek ambulans çağrılmasını kabul etmedi. Daha sonra bankaya gidip maaşını çeken İzgi, yeniden yolun karşısına geçmek isterken bu kez başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılan İzgi, burada 20 gün süren tedavisinin ardından yaşamını yitirdi.

Mehmet İzgi için bugün Hz. Ali Camii’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. İzgi, Yeniköy Mezarlığı’nda defnedildi.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.