Gürün: Allah selamet versin

Gürün: Allah selamet versin
Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’ün  ‘Muğla belediyesi başarısız. Muğla’da CHP zihniyeti değişmeli’...

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’ün  ‘Muğla belediyesi başarısız. Muğla’da CHP zihniyeti değişmeli’ sözlerine cevap verdi. Gürün “ Ne diyelim Allah selamet versin. Muğla’da CHP her seçimlerde oy oranını ikiye katlayarak gelmiştir. Muğla’lı işini bilir” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’nin il danışma kurulu toplantısında Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk “ Muğla Belediyesi başarısız. Muğla’da CHP zihniyetinin değişmesi lazım” demişti. İl Başkanının bu sözlerine Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün cevap verdi. Başkan Gürün “ Ak Parti İl Başkanına Allah selamet versin. Ne diyelim. Başbakan her zaman oy oranlarına bakalım der. Bende Ak parti İl Başkanına Muğla’da ki oy oranlarına bakmasına tavsiye ederim. CHP Muğla’da her seçimde oyunu ve oy oranını arttırarak yerel yönetimde iktidara gelmiştir. Muğla halkı işini bilir” dedi.

Kendisinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olup olmadığı sorusuna ise “ Ben şuan Muğla belediye başkanıyım. Partim görev verdiği sürece görevden kaçmam. Şuan parti genel merkezimiz adayların nasıl belirleneceğine henüz karar vermedi. Şuan için iki yöntem uygulanacağı söyleniyor. Birisi delege ve üye bazında temayül yoklaması diğeri ise parti genel merkezinin kamuoyu araştırmasıyla adayın belirlenmesi. Genel başkanımızın adayların belirlenmesi ile ilgili olarak açıklama yapmasını bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 529 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.