Hasan Özyer’den İstihdam Müjdesi

Hasan Özyer’den İstihdam Müjdesi
Ak Parti Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Özyer, 1 Kasım’da yapılacak Milletvekili seçimleri için çalışmalarını Fethiye’de sürdürürken,...

Ak Parti Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Özyer, 1 Kasım’da yapılacak Milletvekili seçimleri için çalışmalarını Fethiye’de sürdürürken, istihdam konusunda müjdeler verdi.

Beraberinde İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte, Fethiye de bulunan  Taşyaka Dolmuş durağı, Çalıca, Çamköy dulmuş durağı ve Esenköy dolmuş duraklarını  ziyaret edip 1 Kasım seçimlerinde parti taassubunda  bulunulmadan partisine destek verilip Muğla ve Fethiye ile diğer ilçelerin projelerinin daha kısa süre içersinde çözümlenilmesine katkıda bulunulmasını talep etti.

Ak Parti Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Özyer  "seçim çalışmalarına  Fethiye merkezinde  devam etmekte olduklarını söyleyerek  “Tüm hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Sohbet ediyoruz. Sorunlarını ve isteklerini dinliyoruz.  Çalışmalar gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Tabi vatandaşlarımızın talebleri var onları yerine getirmeye çalışıyoruz.” Dedi .

Özyer "Geçen gün  orman işçilerimizin süre uzatılması ile ilgili bir talepleri vardı. Orman ve Su İşleri Bakanımızla görüştük. bugün 1240 orman işçimizin süreleri uzatıldı. Yine İşkur'dan taleplerimiz vardı. Sağolsun bakanımıza buradan  teşekkür ediyorum. Milli Eğitim'e 700 tane eleman vermişti. Şimdi bütün kurumlarda kullanılmak üzere Muğlamıza bin 100 tane daha ilave verdiler. Ben buradan Bakanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 468 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.