Haşmet Işık: partimden ayrılmam

Haşmet Işık: partimden ayrılmam
MUSTAFA İNCİ- Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık “ başka bir partiden aday olmam söz konusu değil.  Hiçbir partiye gitmem. Partimin ve adayımızın sonuna kadar arkasındayım” dedi.Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi...

MUSTAFA İNCİ- Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık “ başka bir partiden aday olmam söz konusu değil.  Hiçbir partiye gitmem. Partimin ve adayımızın sonuna kadar arkasındayım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi geçtiğimiz günlerde Yatağan, Ortaca ve Köyceğiz Belediye Başkan adaylarını açıklamıştı. CHP Parti Meclisi Yatağan’da Halil Arslan, Ortaca’da Mehmet Sertkaya ve Köyceğiz’de Hüseyin Erol’u aday olarak göstermişti.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik başka bir partiden aday olacağını açıklamıştı. Karaçeliğin açıklamasının ardından Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar “ya beni aday gösterecekler ya da ben aday olurum” açıklamasını yapmıştı. İki belediye başkanının   açıklamalarının ardından gözler Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’a çevrilmişti.

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık “Ben 27 yıl yatağan Belediyesinde çalıştıktan sonra, 20 yıl CHP’nin bayrağını yere indirmedim. Şimdi atanamayınca başka bir partiden aday olacağım söylentileri tamamen asılsızdır. Hiçbir partiye gitmem partimin de adayımızın da kapı gibi arkasındayım’ dedi.  Atanan arkadaşım, KENT Konseyi Başkanı Av Halil Arslan’na başarılar diliyor partimin vereceği görevleri yerine getirmeye hazırım” dedi.

Bu haber toplam 1875 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.