Hedef şampiyonluk değil

Hedef şampiyonluk değil
Ligde şu ana kadar oynadığı beş maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Muğlaspor'da Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, sezon başında da söyledikleri...

Ligde şu ana kadar oynadığı beş maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Muğlaspor'da Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, sezon başında da söyledikleri gibi bu yıl öncelikle ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi. Sezon başında hiç bir zaman şampiyonluğa oynayan ekip kurduk gibi açıklama yapmadıklarını ifade eden Başkan Beyimoğlu, sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu son günlerde bazı basın organlarında çıkan Muğlaspor'la ilgili takım şampiyonluk hedefinden uzaklaşıyor açıklamalarını yaptığı basın açıklaması ile değerlendirdi. Sezon başından bu yana hiç bir zaman şampiyonluğa oynayacağız gibi bir açıklamalarının olmadığını ve ligde çok büyük bütçeli çok sayıda takıma rağmen mütevazı bir bütçe ile yola çıktıklarını dile getiren Başkan Beyimoğlu, 'Bazı basın organlarında bizim sezon başında takımı şampiyon yapacağız açıklaması yaptığımız yazıldı çizildi. Biz Muğlaspor yönetimi olarak hiç bir zaman bu tür bir açıklamada bulunmadık. Yaptığımız tüm açıklamalar öncelikle ligde kalıcı olmak ve uzun vadeli üst lig hedefine ulaşmak yönündeydi. Hatta teknik direktör seçiminde de uzun vadeli hedeflere ulaşabileceğimiz bir isim tercih ettiğimizi açıklamıştık. Sezon başında yeni bir teknik kadro oluşturarak takımımızın futbolcu kadrosunun yüzde doksanını değiştirdik. Yeni oluşturduğumuz kadromuz ile öncelikle hedefin bu ligde kalıcı olmak olduğunu defalarca dile getirdik. Takımımız yeni oluştuğu için zaman zaman hem takımda hem de futbolcularımızda form grafiği düşüp yükselebilir. Her takımda olduğu gibi eksikliklerimiz olacak. Ancak takımın tam istenilen performansı sergilemesi için tabi ki zamana ihtiyacımız var. Bizim en büyük amacımız taraftarlarımıza iyi futbol izlettirmek. Sezon sonunda ligi en ulaşabildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Teknik kadromuz ve futbolcularımıza güvenimiz tam' diye konuştu.

Takımın geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Tarsus maçında istenilen futbolu sergileyemediğini ve sahada 3-1 yenik ayrıldığını belirten Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, 'Tarsus maçındaki puan kaybımızı bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Bayrampaşa maçında telafi etmek istiyoruz. Çalışmalarımız Teknik Direktörümüz Hüseyin Yenikan yönetiminde devam ediyor. Bu önemli maçta yeşil beyaz sevdaya gönül veren bütün taraftarlarımızı Atatürk Stadında görmek arzusundayız' dedi.

Bu haber toplam 883 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.