Hedefimiz güler yüzlü hizmet

Hedefimiz güler yüzlü hizmet
Ülke genelinde 14-25 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Haftası, Muğla’da Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.Muğla’da...

Ülke genelinde 14-25 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Haftası, Muğla’da Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.Muğla’da bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler ile kutlanacak olan SGK haftası Atatürk anıtına sunulan çelenk ile başladı. Muğla SGK İl Müdürü Ayhan Dorum ve SGK çalışanlarının Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. SGK İl Müdürü Ayhan Dorum Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, kurum olarak vatandaşa güler yüzlü hizmet vermek, kendileri için en önemli unsur olduğunu vurguladı.

SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, “Üç kurumunun birleşmesi ile SGK dev bir kuruluş haline geldi. SGK dev bir kuruluş olduğu yadırganamaz. Bizler kurum çalışanları olarak kapıdan giren her vatandaşımıza güler yüzlü hizmet verebilmek için canla başla çabalıyoruz. Elimizden gelen en güzel hizmeti vatandaşımıza vermek bizi mutlu ediyor. Haftamız dolayısı ile bir dizi etkinliklerimiz olacak, tüm vatandaşlarımızı bu etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.  

Çelenk sunumunun ardından İl Müdürü Ayhan Dorum ve beraberindekiler Muğla Valisi Fatih Şahini ziyaret ederek hafta hakkında bilgi verdiler. Ziyaretin ardından hafta kutlamaları çerçevesinde davet edilen Mehter takımı eşliğinde SGK bahçesine kortej yürüyüşü yapıldı.

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.