Hepsi okumuş çocuklar

Hepsi okumuş çocuklar
Muğla'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, piyasaya uyuşturucu madde sürdükleri iddia edilen 2'si Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi olmak...

Muğla'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, piyasaya uyuşturucu madde sürdükleri iddia edilen 2'si Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi olmak üzere toplam 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde satışını önlemek amacıyla gerçekleşen istihbarı çalışmalarda bir grubun piyasaya uyuşturucu madde sürdüğü tespit edildi. Yapılan istihbarı çalışmalarda M.A. (30) ile A.D. (23) isimli şahısların başka illerden getirdikleri uyuşturucuları Köyceğiz’de piyasaya sürdüğü bilgisine ulaşıldı. M.A. ve A.D. isimli zanlıların Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri V.P. (25), İ.G. (24)  ile B.Ç. (34), M.G. (22) ile ortak çalıştığı ve bu kişilerin Ortaca, Köyceğiz Dalaman ilçelerinde de piyasaya uyuşturucu sevk ettikleri belirlendi. 

Yaklaşık 6 ay süren istihbarı çalışmaların ardından Muğla kent merkezi ile Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, ''Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları'' iddia edilen M.A, A.D, B.Ç. ve M.G. ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri V.P. ve İ.G. gözaltına alındı.

''Torbacı'' diye tabir edilen kişiler oldukları, özellikle üniversite öğrencilerini hedef aldıkları belirtilen zanlıların üzerinde ve evlerinde yapılan aramada412 gramesrar, esrar maddesi içiminde kullanılan nargile ve düzenek, bir miktar Hint keneviri ve tohumu ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 mermi ele geçirildiği öğrenildi.

Operasyonun ardından gözaltına alınan zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından uyuşturucu madde satmak suçlaması ile hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildiler.

Bu haber toplam 715 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.