Hırsızlar villa kiralamış

Hırsızlar villa kiralamış
Muğla’nın Bodrum ilçesinde çok sayıda ünlü kişinin villasını soyan hırsızlık şebekesinin yakalanması için jandarma 16 kişiden oluşan özel bir...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çok sayıda ünlü kişinin villasını soyan hırsızlık şebekesinin yakalanması için jandarma 16 kişiden oluşan özel bir ekip kurmuştu. Özel ekip yaptığı çalışma sırasında hırsızlık şebekesinin Yalıkavak’ta keşif yapabilmek için 4 aylığına lüks bir villa kiraladığı ortaya çıktı. Öte yandan hırsızlık şebekesinin soydukları villalarda düzenlenen partilere katıldığı ve keşif yaptığı ortaya çıktı. Bu arada hırsızlık şebekesi güvenlik kamerası kayıtlarına takıldı ve şebekenin 30 kişiden olduğu belirlendi.

Ünlülerin villalarını soydular

Bodrum’un Yalıkavak beldesinde hırsızlık şebekesi geçtiğimiz hafta, Fenerbahçe Spor Kulubü eski Başkanı Ali Şen'in villasından, içinde yaklaşık 4 bin dolar para bulunan kasa ile Fenerbahçe'nin 100'üncü kuruluş yıldönümüne özel olarak 18 ayar altın ve kristalden yapılan bir kol saati çaldı. Hırsızlar Gaziantepspor Kulübü Başkanı Kızıl ve DEPA Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Demir'in villarından ise tablet bilgisayar, para kasası ve beyaz eşyalar, Kuveyt emirinin oğlu Nasser Sabah El Ahmet El Jaber El Sabah'ın villasından da içinde mücevher ve döviz bulunan çelik kasa ile değerli eşyalar çalındı.

Partilere katılmışlar

Bodrum’da milyon dolarlık hırsızlığa imza atan şebeke ile ilgili olarak jandarma tarafından oluşturulan 16 kişilik özel ekip ilginç görüntü ve delillere ulaştı. Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık şebekesinin Bodrum’un Yalıkavak beldesine 8 lüks otomobil ile geldiği belirlendi. Şebeke Yalıkavak’ta 4 ay önce lüks bir villa kiralamış. Hırsızlık şebekesinin elamanları bu lüks  villada kalıp hem tatil yaptığı, hem de lüks otomobillerle, yanlarındaki birbirinden güzel genç kızlarla beach cluplardaki partilere katıldıkları belirlendi. Çete üyelerinin bu partilerde zengin işadamlarını takibe aldığı, villalarının yerlerini öğrendiği, ardından da bu villalarının çalışanları ile ilişki kurdukları anlaşıldı. Çete üyelerinin komşu villalardaki lüks partilerde de boy gösterdikleri ortaya çıktı.

Kasası boş bulundu

Bodrum’da 30 villayı soyan hırsızların kamera kayıtları şuan jandarmanın elinde. 30 kişiden oluşan şebekenin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Öte yandan Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen’in villasından çalınan çelik kasa içi boş olarak bir ormanlık alanda bulundu. Jandarma ekipleri soyulan 30 villada çalışan toplam 24 kişinin tek tek ifadesini almaya başladı.

Bu haber toplam 701 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.