Hortumları Vatandaşa Akıttık

Hortumları Vatandaşa Akıttık
Muğla’ya açılış ve temel atma törenleri için gelen Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu “ eskiden yatırımlar 50 yılda 60 yılda tamamlanırdı. ...

Muğla’ya açılış ve temel atma törenleri için gelen Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu “ eskiden yatırımlar 50 yılda 60 yılda tamamlanırdı.  Türkiye’den bir yerlere giden hortumları kestik. Hortumları vatandaşa çevirdik.  Bu gün yapılan yatırımlar Türkiye’de gününden önce bitiyor” dedi.

89 Milyon Liralık Yatırım Sözü

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Muğla’da il genelinde bulunan 38 milyon lira tutarındaki yatırımların toplu açılışını gerçekleştirdi. Veysel Eroğlu 89 milyon lira tutarındaki 16 adet yatırımında müjdesini verdi. Bakan Eroğlu “ Bugün Muğla’da 38 milyon lira tutarında yatırımlarımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bununla da yetinmiyoruz. 16 yeni projemize de hemen başlıyoruz. 16 projemizin toplam tutarı 89 milyon lira tutarında. Biz söz verirken, vatandaş ve millet bizden noter senedi istemez. Başkalarının noter senedine inanılmaz ama milletimiz bizim sözümüze inanır. Fark bu işte, onun için milletimiz bizi seviyor. Çünkü biz ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır’ düsturuyla hareket ediyoruz. Çünkü biz millet sevdalısıyız, onlara hizmet etmenin aşkıyla yanıp tutuşuyoruz” dedi.

Avrupa’da Kriz Var Bizde Yok

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “ Bizden önce Türkiye’de bir yerin temelini atarlardı. Yılda 1 lira ödenek ayırırlardı. Temeli atılan tesisler unutulurdu.  Eskiden yatırımlar 50 yılda 60 yılda tamamlanırdı. Bizim hükümetimiz döneminde ise yatırımlar verilen tarihten önce bitiriliyor.  Çünkü biz Türkiye’den bir yerlere giden hortumları kestik.  Hortumları vatandaşa çevirdik.  Biz vatandaşın ödediği vergilerle vatandaşa yatırım ve hizmet götürüyoruz.  2023 yılına kadar Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomi arasına sokacağız. Bu gün Avrupa ülkeleri ekonomik kriz ile boğuşuyor. Oysa bizim ülkemizde kriz yok. Ekonomik kriz teğet bile geçmedi” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na ismi yazılı olan Muğla Ormanspor Basketbol takımının forması hediye edildi. Basketbolcular tarafından bir formada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere forma teslim edildi.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 498 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.