Hükümlüler sahilleri temizledi

Hükümlüler sahilleri temizledi
Muğla’nın dünyaca ünlü plajlarını hükümlüler temizliyor. Muğla’nın Fethiye, Dalaman ve Seydikemer ilçelerinde hükümlüler plajlardan kamyonlar...

Muğla’nın dünyaca ünlü plajlarını hükümlüler temizliyor. Muğla’nın Fethiye, Dalaman ve Seydikemer ilçelerinde hükümlüler plajlardan kamyonlar dolası çöp topladı.

Fethiye Cumhuriyet Savcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'Temiz Plaj, Temiz Çevre İçin Biz de Varız' projesi başlattı. Proje kapsamında Muğla’nın dünyaca ünlü plajları denetimli serbestlikten faydalanan hükümlüler temizliyor. Terör suçu hariç her hangi bir suçtan ceza almış hükümlülerin toplum içinde denetim, takip ve iyileştirilmesini hükümlünün topluma rehabilitasyonu hedefleniyor. Hükümlüler Fethiye ve Dalaman sahillerininin yanı sıra Seydikemer’e bağlı Karadere ve Kumluova Plajlarında temizlik yaptı. Siyah poşetleri ile hem Kumluova hem de Karadere sahillerinde sahildeki atıkları toplayan hükümlüler, yaklaşık 2 kamyon çöp toplarken; Seydikemer Belediyesine bağlı ekipler de hükümlülere yardım etti.

Bu haber toplam 944 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.