Hüseyin Nizamoğlu: “Belediyecilik vatandaşa eziyet değil, hizmet işidir”

Hüseyin Nizamoğlu: “Belediyecilik vatandaşa eziyet değil, hizmet işidir”
İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, çalışmalarına Ortaköy’de devam etti. Coşkuyla karşılanan Nizamoğlu, vatandaşlarla yaptığı toplantıda; “Meclis üyeleri, milletin yerel yönetimlerdeki sesidir. Meclis üyesi listemizi oluştururken önce liyakat dedik. Ismarlama isimlerden, torpillerden etkilenmedik. Menteşe’yi bilen ve ilçesi için çalışabilecek, vizyon sahibi isimleri tercih ettik. Liyakatli kişilerle doğru projelerle çalışacağız.” diye konuştu.

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ortaköy halkıyla bir araya geldi.

Vatandaşlar tarafından yoğun bir katılım ve meşalelerle karşılanan Nizamoğlu’na, İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İlçe Başkanı Ömer Kaygas ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

“BELEDİYECİLİK VATANDAŞA EZİYET DEĞİL, HİZMET İŞİDİR”

Ortaköy halkıyla toplantıda bir araya gelen Nizamoğlu şu ifadeleri kullandı:
“Değerli Ortaköy halkımızın bizleri muhteşem karşılaması, sorumluluk bilincimizi daha da artırdı. Bizim bir yere değil, her yere eşit hizmetlerimiz olacak. Ortaköy’ümüzün, yıllardır devam eden ve giderek çoğalan su, yol, temizlik gibi bir çok sorunu var. Halkımız, artık tabir yerindeyse canından bezmiş durumda. Belediyecilik vatandaşa eziyet işi değil, hizmet işidir. Ortaköy’e, hak ettiği hizmeti vereceğiz.”

“ISMARLAMA İSİMLERDEN, TORPİLLERDEN ETKİLENMEDİK”

Belediyeciliğin, partiler üstü bir iş olduğunu vurgulayan İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, konuşmasına şöyle devam etti;
“Belediyecilik, ekip işidir. Liyakatli kişilerle doğru projelerle çalışıp, halkımıza layık olan hizmeti sunacağız. Meclis üyeleri, milletin yerel yönetimlerdeki sesidir. Meclis üyesi listemizi oluştururken, önce liyakat dedik. Menteşe’yi bilen ve ilçesi için çalışabilecek, vizyon sahibi isimleri tercih ettik. Her kesiminden olan arkadaşlarımızı listeye yazdık. Ismarlama isimlerden, torpillerden etkilenmedik. O yüzden liyakatli ve işinde uzman kişilerle çalışıp, vatandaşa faydalı projelerle, doğru stratejilerle hizmet vereceğiz. Bu hizmetleri de bir yere değil, her yere eşit mesafede vereceğiz.”

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.