Hüseyin Nizamoğlu: “Sorunu bilen, çözümü de bilir”

Hüseyin Nizamoğlu: “Sorunu bilen, çözümü de bilir”
 MUHABİR
İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Nizamoğlu; “Ben bu yaşıma kadar halktan kopmadım. Çiftçiyim, esnafım, gazeteciyim, siyasetçiyim. Her anım, her günüm halkımızın arasında geçiyor. Vatandaşımızın yaşadığı her sorunu ben de yaşıyorum. O yüzden sorunu bilen, çözümü de bilir” dedi.

Sahaya ididalı bir giriş yapan İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Nizamoğlu yaptığı ziyaretlerinde, ilçede gerçekleştireceği projeleri anlatarak, halkın sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini sunuyor.

Nizamoğlu, ilçe halkının gerçek ihtiyaçlarına odaklanmayı ve Menteşe’yi halkla birlikte yöneteceklerini belirterek¸ projeleri arasında kapsayıcı yönetim anlayışı ile ötekileştirmeye, ayrıştırmaya son vereceğini söyledi.

“BEN BU YAŞIMA KADAR HALKTAN KOPMADIM”

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Nizamoğlu; “Ben bu yaşıma kadar halktan kopmadım. Çiftçiyim, esnafım, gazeteciyim, siyasetçiyim. Her anım, her günüm halkımızın arasında geçiyor. Vatandaşımızın yaşadığı her sorunu ben de yaşıyorum. O yüzden sorunu bilen, çözümü de bilir. Bahane üretmeyeceğiz, çözüm ve hizmet üreteceğiz.” diye konuştu.

“BİR 5 YIL DAHA KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK”

Menteşe’nin artık hak ettiği hizmeti alma ve marka bir kent olma zamanının geldiğini vurgulayan Nizamoğlu; “Bir 5 yıl daha kaybetme lüksümüz yok. Halkımızın faydasını gözeten projelerimiz hazır. Hep birlikte kazanacağız. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderek Menteşe’mizi birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.