İkinci El Pazarına Yoğun İlgi

İkinci El Pazarına Yoğun İlgi
Ortaca Belediyesi tarafından düzenlenen 2. el pazarı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.Ortaca Belediyesi tarafından Demokrasi ve Şehitler...

Ortaca Belediyesi tarafından düzenlenen 2. el pazarı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Ortaca Belediyesi tarafından Demokrasi ve Şehitler Meydanında gerçekleşen 2. el pazarı ilçeden ve çevre ilçelerden yoğun bir katılımla gerçekleşti. 152 katılımcının stant açtığı 2. el pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

2.El giysi, kitap, ayakkabı  gibi eşyaların yanında, katılımcıların kendi ürettikleri  yağ, çiçek, sabun, takılar  ve birçok üründe tüketiciler ile buluştu. Pazara katılan katılımcılar ve ziyaretçilerin dinlenebileceği ve sıcak içecek servisinin yapıldığı alanda, el yapımı keşkek, aşure ve gözleme  gibi lezzetlerde  ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

İkinci El Pazarına Yoğun İlgi

Soğuk havaya rağmen katılımın yüksek olduğunu belirten Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir; “Her ayın 2. Pazar günü gerçekleştirdiğimiz, bu hafta 3. kez gerçekleştirdiğimiz Ortaca 2. el pazarımız soğuk havaya rağmen yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Pazarımızı her ay üstüne bir şeyler koyarak daha iyi şartlarda yapmaya çalışıyoruz. Katılımcılarımız ve ziyaretçiler ile sohbet ederek istek ve önerilerini dinliyoruz. İstek ve önerilerden uygun olanları 2.el pazarımızda uyguluyoruz ki; katılımcılarımızı ve vatandaşlarımızı burada en iyi şekilde ağırlayalım ve en iyi şartları sunalım.

Bu doğrultudaki çalışmalarımız ile katılım her ay artmakta. Artan katılım daha çok ürünü tüketici ile buluşturuyoruz  ve  ülke  ekonomimize ufakta olsa bir katkı sağlıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız evlerinde bulunan ihtiyaç fazlası ve kendi ürettikleri ürünleri satarak,  alıcılarda bu ürünleri daha ucuza alarak ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Geleneksel hale getirdiğimiz Ortaca 2.El pazarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Tüm katılımcı ve ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyorum”  dedi.

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in, Ortaca 2.El Pazar ziyaretine, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katılarak vatandaşlar ile sohbet edip alışveriş yaptılar.

Bu haber toplam 1801 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.