İkizleri ölüm ayırdı

İkizleri ölüm ayırdı
Alkollü araç kullandığı için ehliyeti alınan Ayhan Şengül(35) motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Kazada yaşamını yitiren Ayhan Şengül’ün...

Alkollü araç kullandığı için ehliyeti alınan Ayhan Şengül(35) motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Kazada yaşamını yitiren Ayhan Şengül’ün ikizi Hakan Şengül “kardeşim bu motosiklete binme” demedim diye ölümüne isyan etti.

Bodrum Belediyesi'nde şoför olarak çalışan Ayhan Şengül geçen hafta alkollü yakalandığı için ehliyetine el konuldu. Evli, iki çocuk babası Ayhan Şengül önceki gece saat 23.30 sıralarında, yeni aldığı plakasız motosikletiyle Mumcular Beldesi'nden merkez ilçeye bağlı Meşelik Köyü'ndeki evine gitmek üzere yola çıktı. Mumcular Ovası mevkiinde karşıdan yönden gelen Emrah Hasar yönetimindeki 18 AL 930 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrasında motosikletten fırlayan Ayhan Şengül olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada otomobilde bulunan Emrah Hasar eşi Pembe Hasar ve 32 yaşındaki Özkan Yıldırım ise yaralandı. Yaralılar Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Ayhan Şengül'ün ikizi Hakan Şengül ve babası Ahmet Şengül sinir krizi geçirdi. Hakan Şengül, "Kardeşim sana bu motosiklete binme demiştim" diyerek ağladı.

Bu haber toplam 778 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.