İLÇE BAŞKANI KEMİKSİZ’DEN SEÇMENE TEŞEKKÜR

İLÇE BAŞKANI KEMİKSİZ’DEN SEÇMENE TEŞEKKÜR
CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından AK Parti’li belediye olmasına rağmen Kılıçdaroğlu’nun yüzde 61,44 oy almasından dolayı ilçedeki seçmene teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından seçmene teşekkür etti.

Kemiksiz, Yatağan’ın AK Parti’li belediye olmasına rağmen Kılıçdaroğlu’nun yüzde 61,44 oy almasına ilişkin, “Millet İttifakına çok teşekkür ederim” dedi.

Kemiksiz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti demokratik bir ülke. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2.tura kaldı. 1. ve 2. turda Yatağan halkı da tercihini kullandı. Ben seçim sürecinde çalışan tüm partililerimize, Milletvekillerimize yeni seçilen milletvekillerimize, millet ittifakının değerli yönetici ve üyelerine, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, tüm millet ittifakına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, seçim günü güvenliği sağlayan Polis Jandarma bekçi ve tüm emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Biz Yatağan’da her partiden insanlar olarak, barış ve kardeşlik içinde yaşamaya devem edeceğiz.”

HABER:GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 647 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.