İlçe başkanları toplandı

İlçe başkanları toplandı
Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Muğla İl Başkanlığı görevine gelen Mustafa Öztürk, ilk toplantısını partinin 12 ilçe başkanı ile birlikte yaptı.  İlçe...

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Muğla İl Başkanlığı görevine gelen Mustafa Öztürk, ilk toplantısını partinin 12 ilçe başkanı ile birlikte yaptı.  İlçe başkanları ile fikir alışverişinde bulunan Öztürk, Türkiye gündemi ve Muğla gündemini değerlendirendi.

Başkanlık görevine yeni gelen CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, İlçe Başkanları ile il başkanlığı binasında bir araya geldi. 12 İlçe başkanı ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Mustafa Öztürk, Şanlıurfa Cezaevinde gerçekleşen 13 ölüm ve Dalaman ile Ula'daki mahkemelerin kapatılması hakkında basın açıklaması yaptı.

Aday olduğu günden bu yana ortak akıl birliği yapacaklarını söylediğini hatırlatan CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, “ Adaylığımın ilk gününden bu yana söylüyordum. Bizler ortak akıl yaparak bu yolda ilerleyeceğiz. Öncelikle, Şanlıurfa'daki 13 ölümlü cezaevi yangınını kınıyorum. Şanlıurfa'daki ceza evinin limiti 300 kişilik ancak orada 300 kişiden daha fazla hükümlü vardı. Bir başka konu ise ilimizdeki Dalaman ve Ula ilçelerinde bulunan mahkemelerin kapatılmasıdır. AK Parti kendi kadrosunu yapmak için bazı yerleri kapatıp bazı yerlerin ise kadrosunu değiştiriyor. Bunun yanı sıra Son yaşanan deprem olayının ardından deprem bölgesi Fethiye ile ilgili projelerimiz var. Bunların başında Fethiye'nin deprem bölgesi olmasına rağmen bu yerde afet bölgesi yok. Bizde elimizden geldiği kadarıyla burada afet bölgesi kurduracağız. Son olarak Muğla'nın sarhoş çayı olarak bilinen yere HES kurulması planlanıyor. Hafta sonu burda eylem yaptık. Yuvarlak çay'da nasıl direndiysek burada da direneceğiz. Buraya HES'in yapılmasına izin vermeyeceğiz. Köylüler rahat olsun biz CHP olarak elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Dalaman'da kapatılan mahkeme ile ilgili konuşan CHP Dalaman İlçe Başkanı Erol Ertunç, mahkemenin kapatılması en çok esnafa zarar verdiğini söyledi.

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.