İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ SAHNE ALDI

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ SAHNE ALDI
Menteşe Dumlupınar İlkokulu 3/C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Küçük Prens adlı tek perdelik çocuk oyunu Mehmet Telli yönetmenliğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluştu.

Menteşe Dumlupınar İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri, Küçük Prens adlı tek perdelik müzikli çocuk oyunu ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde 9 Haziran Cuma günü sahne aldı.

Sınıf Öğretmeni Fatma H. Öztop’un öncülüğünde hazırlanan ve Menteşe’de başarılı oyunlara imza atan Mehmet Telli’nin yönetmenliğindeki oyun seyirci tarafından ayakta alkışlandı.

Okulun öğretmenleri ve velilerin katıldığı tiyatro oyununda, kendi galaksisinde tek bir gül ile yaşayan, galaksileri gezmek için gülünü tek başına bırakıp yolculuk yapan Küçük Prensin hikâyesi anlatıldı.

Minik oyuncularla gurur duyduğunu söyleyen Yönetmen Mehmet Telli, “Dumlupınar öğrencilerimizle birlikte Küçük Prens oyununa hazırlandık ve seyirciyle buluşturduk. Hepsi birbirinden tatlı ve yetenekli çocuklar. Biz oyuna hazırlanırken çok eğlendik. Sınıf Öğretmeni Fatma hanıma ve bu oyunun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizi yalnız bırakmayan seyircilerimize de ayrıca teşekkür ederim. Başka bir oyunla görüşmek üzere” diye konuştu.

HABER: GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 917 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.