imam nikahlı eşe 45 bıçak darbesi

imam nikahlı eşe 45 bıçak darbesi
Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek beldesinde Fatma G(48) 11 yıldır imam nikahı ile yaşadığı 43 yaşındaki Gültekin İşer’i 45 yerinden bıçaklayarak...

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek beldesinde Fatma G(48) 11 yıldır imam nikahı ile yaşadığı 43 yaşındaki Gültekin İşer’i 45 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından kayıplara karışan Fatma G jandarmayı arayarak cinayeti işlediği kısa bir süre teslim olacağını söyledi. Güvenlik güçleri her yerde Fatma G’yi arıyor.

11 yıldır imam nikahı ile yaşadılar

Fatma G ve Gültekin İşeri 11 yıl önce tanıştılar. Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek beldesine yerleştiler ve imam nikahı kıydılar. Fatma Gev kadınıydı. Gültekin İşeri ise Göcek’te ganyan bayii işletmeciliği yapıyordu. Önceki gün gece yarısı iki arasında büyük bir kavga yaşandı. Komşular imam nikahlı çiftin gürültüsünden rahatsız olmuştu. Gece yarısı saat 03.00 sıralarında evden gelen gürültüler kesildi.

Jandarma kapıyı kırdı

Gültekin İşeri sabahleyin iş yerini açmayınca dükkan komşuları merak etti.  Gültekin İşeri’nin evine gittiler. Ancak evin her tarafı kapalıydı. Durumdan şüphelenen iş yeri komşuları jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri evin kapısını kırarak içeri girdi. Jandarma ekipleri yatak odasında Gültekin İşer’in kanlı cesediyle karşılaştı. Yapılan otopside İşeri'nin 45 bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi. Olaydan bir süre sonra Fatma G jandarmayı arayarak cinayeti kendisinin işlediği kısa bir süre sonra teslim olacağını söyledi. Jandarma ekipleri Fatma G’in yakalanması için çalışmalara başladı.

Bu haber toplam 511 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.