İMAM NİKAHLI EŞİNİ BENZİN DÖKEREK YAKMIŞ…

İMAM NİKAHLI EŞİNİ BENZİN DÖKEREK YAKMIŞ…
 İNTERNET EDİTÖRÜ
-Menteşe’nin Düğerek Mahallesinde 112’yi arayarak eşim sobayı yakarken üzerine benzin döküldü ve yandı diyen şüpheli H.B’nin imam nikahlı eşi H.Y’yi üzerine benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı.

-Şüpheli, ölen kadının oğlunun verdiği ifade sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin, “Yaz günü Soba Yakılmaz” şüphesi ile olayı çözdüğü öğrenildi.
KENAN GÜRBÜZ
Menteşe’nin Düğerek Mahallesinde imam nikahlı eşi H.Y’yi üzerine benzin dökerek yaktığı ortaya çıkan H.B tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Muğla'nın Menteşe ilçesinin Düğerek Mahallesinde yaşayan H.Y Geçen hafta 112 ekipleri tarafından vücudunda ki ağır yanıklar nedeniyle Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış ve ilk tedavisinin ardından İzmir’deki yanık tedavi merkezine sevk edilmiş ve dün yaşamını yitirmiş ve Milas’ta toprağa verilmişti.
POLİSİN ŞÜPHESİ CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI
112’yi arayarak eşim sobayı yakarken üzerine benzin döküldü ve yandı diyen şüpheli H.B’nin ihbarını araştıran Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, “Yaz günü Soba Yakılmaz” şüphesi ile ölen kadının çocuklarının ve komşularının ifadelerine başvurdu. Çocuklardan birisinin annemi imam nikahlı eşi H.B öldürdü ifadesi sonrasında firari şüpheli H.B polis tarafından gözaltına alındı ve çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 352 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.