İnsan hakları günü yarışmasında derece alanlar ödüllendirildi

İnsan hakları günü yarışmasında derece alanlar ödüllendirildi
Muğla Valiliği İnsan Hakları Kurulu tarafından, 10 Aralık ‘İnsan Hakları Günü’ nedeniyle düzenlenen kompozisyon, resim ve afiş yarışmasında dereceye...

Muğla Valiliği İnsan Hakları Kurulu tarafından, 10 Aralık ‘İnsan Hakları Günü’ nedeniyle düzenlenen kompozisyon, resim ve afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kamuoyunun insan hakları konusunda bilinçlendirilmesi için her yıl gerçekleştirilen insan hakları ile ilgili resim, afiş ve kompozisyon yarışması bu yılda düzenlendi. Muğla Valiliği Özer Türk toplantı salonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken törene Muğla Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Resim dalında birinci olan Emirbeyazıt İlkokulu 1-D sınıfı öğrencisi Tuğberk Yaman, Afiş dalında birinci olan Cumhuriyet ortaokulu 8-A sınıfı öğrencisi Beyza Yılmaz’a ve Kompozisyon dalında birinci olan Turgutreis Anadolu Lisesi 10-D sınıfı öğrencisi Mehmet Ali Demirel’e ödüllerini Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış verdi.

Aynı dallarda ikinci ve üçüncü olan öğrencilere hediyeleri törene katılan diğer katılımcılar tarafından verildi.

Bu haber toplam 503 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.