İntihar sebebi kavga mı?

İntihar sebebi kavga mı?
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bağ evinde kendini asarak yaşamına son veren Arkeolog Mehmet Kerim Güven’in sevgilisi Ayşe Nur Güvenir ile kavga ettikten...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bağ evinde kendini asarak yaşamına son veren Arkeolog Mehmet Kerim Güven’in sevgilisi Ayşe Nur Güvenir ile kavga ettikten sonra intihar ettiği ileri sürüldü. Polis ekipleri intihar sebebini belirlemek için 5 kişinin ifadesine başvurdu.

Evi 4 ay önce kiraladı

Ünlü sunucu Banu Güven’in ağabeyi Mehmet Kerim Güven önceki gün Bodrum’da kiraladığı bağ evinde intihar ederek yaşamına son vermişti. İntiharın ardından ayrıntılar gün yüzüne çıkamaya başladı.  Mehmet Kerim Güven 4 ay önce Bodrum’un Bitez beldesinde Salih Baltanın bağ evini kiraladı. Kendisini emekli SAT komandosu ve arkeolog tanıtan Güven bağ evini aylık 2 bin liradan bir yıllık kiraladı.

Sık sık kavga ederlerdi

Mehmet Kerim Güven’in sevgilisi Ayşe Nur Güvenir ile sık sık kavga ettikleri ve ayrılıp birleştikleri öğrenildi. Yaşanan intihar olayının ardından polis ekipleri ev sahibi Salih Balta, Ayşe Nur Güvenir ile toplam 5 kişinin ifadesine başvurdu. Ev sahibi Salih Balta ise ifadesinde "Kız arkadaşıyla zaman zaman ayrılıyorlardı. Son olarak bir ay önce kız arkadaşı dönmüş, tekrar birlikte kalmaya başlamışlardı" dedi. Güven’in komşuları ise polise verdikleri ifadede “ sık sık kavga ederlerdi. İtihar olayından bir akşam önce yine kavga ettiler. Birbirlerine bağırıp çağırdılar” diye ifade verdi.

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.