İşçi Bayramı Dediğin Böyle Olur!

İşçi Bayramı Dediğin Böyle Olur!
1 Mayıs İşçi günü Muğla’da laiğiyle kutlandı diyebilirim. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı kutlamalarda tek bir tane taşkınlığın olmaması...

1 Mayıs İşçi günü Muğla’da laiğiyle kutlandı diyebilirim. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı kutlamalarda tek bir tane taşkınlığın olmaması bununla birlikte polisimizin katılımcılara, sivil toplum örgütlerine yönelik yaklaşımı, plan ve koordinasyonun ne kadar düzenli ve güvenli şekilde olması, ülkenin dört bir yanında kutlama bahanesiyle olay çıkaran diğer illere örnek teşkil etmelidir diye düşünüyorum.

Yürüyüş güzergâhının sonunda Kışla sahasında toplanılması; o kadar sıcağa ve sahadaki toz toprağa rağmen şarkılar,türküler ve sloganlarla kutlamaları gerçekleştiren sivil toplum örgütlerine ve emniyet güçlerine teşekkür etmek istedim.

Günün sonunda işçilerin aileleriyle birlikte polislerin saha kenarındaki çimlerin üzerinde piknik yapmaları, polislerin çocuklarla top oynamaları… Böyle bir manzarayla karşılaştığım için ne kadar şanslı hissettim kendimi bilemezsiniz. İyi ki bu şehirde yaşıyorum, deli insanların az, hoşgörülü insanların çok olması… Bence bütün Muğla’lılar şükretmeli ve bu şehrin tadını çıkarmalı.

Yalnız tekrar yinelemek isterim ki, Muğla’da doğru düzgün bir meydan alanımızın olmaması, kutlamalar için amatör futbol takımlarının sahası olan Kışla sahasının seçilmesine sebebiyet vermiştir. Yerel yönetimlerin ve belediyemizin bu konuda artık bir çalışma yapmasını beklemekteyim. Eski otogar alanının (stadyumun karşısı) hala bomboş şekilde durmasının nedenini de anlamış değilim. İlla belediye seçimlerinin yaklaşmasını mı beklemeniz lazım harekete geçmek için?

Bu haber toplam 686 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.