Isıtıcıyı açık unuttu ev yandı

Isıtıcıyı açık unuttu ev yandı
Muğla Merkez Emirbeyazıt Mahallesi Avcılar Sokak No 38 adresinde kiracı olarak oturan Ümit Yakın ısıtıcıyı açık unutunca eşyalar ateş aldı. Ev sahibi...

Muğla Merkez Emirbeyazıt Mahallesi Avcılar Sokak No 38 adresinde kiracı olarak oturan Ümit Yakın ısıtıcıyı açık unutunca eşyalar ateş aldı. Ev sahibi ile kiracısı arasında kavga çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Hamdi Yumuk’a ait evde kiracı olarak oturan Ümit Yalın isimli vatandaş, evin salonunda ısınmak için kullandığı ısıtıcıyı açık bıraktı. Açık kalan ısıtıcının ısısı ile evdeki eşyalar tutuştu. Vatandaşların ihbarı Muğla Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. 4 itfaiye aracının müdahale ettiği ev yangını kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında iki odada bulunan eşyaların zarar gördüğü açıklandı.

Yangın esnasında üç katlı evde bulunan vatandaşlar tahliye edildi. Yangın esnasında eve gelen ev sahibi Hamdi Yumuk  ile kiracı Ümit Yalın arasında tartışma yaşandı. Ev sahibi Yumuk, “Daha önce de uyardım kendisini. Evin ortasında ısıtıcı yakmayın diye” diyerek tepkisini gösterdi.

Bu haber toplam 772 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.