"İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"

"İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"
Muğlaspor yönetimi kötü gidişatın ardından basın toplantısı düzenledi. Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu “ istifayı düşünmüyoruz. Devre arasını...

Muğlaspor yönetimi kötü gidişatın ardından basın toplantısı düzenledi. Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu “ istifayı düşünmüyoruz. Devre arasını bekleyeceğiz. Devre arasında yeni transferler yapacağız” dedi. Muğlaspor Yönetim Kurulu üyelerinden Hakan İnan “ Başta Muğla Valiliği olmak üzere, belediyeler ve şehir takıma gerekli desteği vermediler. Kongre kararı almak zor değil ancak gelecek kimse yok” dedi.

Devre arasına kadar sabır etsinler

Muğlaspor’un son 4 maçta üç yenilgi ve bir beraberlik alması kentte büyük tepkilere neden oldu. Yaşanan tepkilerin ardından Muğlaspor yönetimi basın toplantısı düzenledi. Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu “ son haftalarda istediğim sonuçları alamadık. Taraftarlarımızdan devre arasına kadar sabretmelerini istiyoruz. Takımın kötü gidişatından bizde memnun değiliz. Devre arasında yeni transferler yapacağız. Eski hocayla yollarımızı ayırdık. Yeni bir hoca ile anlaştık. Biz üçüncü ligin yabancısıyız. Hedefimiz bu yıl ligde kalmak. Bunun için ne gerekiyor ise yapacağız. İstifa etmeyi düşünmüyoruz. Taraftarlarımızdan biraz daha sabır istiyoruz. Muğlaspor’un bütçesi belli. Bu bütçeyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Şehir takıma destek vermiyor

Muğlaspor Yönetim Kurulu üyelerinden Hakan İnan “ Kongre kararı almak zor değil. 15 gün sonra kongre kararını alırız. Ancak gelecek kimse yok. Liste hazırlandığı söyleniyor. Eğer hazırlanan liste var ise buyursunlar gelsinler. Geçen sene takıma verilen destek bu sene verilmiyor. Başta Muğla Valiliği olmak üzere, belediyeler, iş adamları gerekli desteği vermiyor. Hem destek vermeyeceksiniz hem de başarı bekleyeceksiniz” dedi.

Bu haber toplam 974 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.