İztuzu plajında hazırlıklar başladı

İztuzu plajında hazırlıklar başladı
Coronavirüs ile mücadelede normalleşme adımları atıldı. 1 Haziran'dan itibaren plajlar kullanıma açıldı. Ortaca Belediyesi’nin işlettiği İztuzu plajında...

Coronavirüs ile mücadelede normalleşme adımları atıldı. 1 Haziran'dan itibaren plajlar kullanıma açıldı. Ortaca Belediyesi’nin işlettiği İztuzu plajında çalışmalar başladı. Plajlarda bulunan iki şezlong arası 60 santimetreye, şezlong grupları araları da 2 metreye çıkartıldı. İztuzu plajının belediyeye ait bölümün tamamında hazırlıklar sürerken, plajlarda bulunan tuvalet ve duş alanları gibi ortak kullanım alanlarındaki çalışmalarda belediye ekiplerince yapılıyor.

İztuzu Plajı ile ilgili yapılan çalışmaları değerlendiren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir “Turizm merkezi olan ilçemizde pandemi süresince alınan tedbirleri en üst seviyede uygulayarak bu süreci başarılı bir şekilde atlattık. Normalleşme sürecine girilmesi ile ilçemizde bulunan  plajlar, kafeler, restoranlar açılmaya başladı. Belediyemiz tarafından işletilen İztuzu Plajında, Bakanlıklarımızdan gelen genelgelere uyulacak şekilde hazırlıklara başladık. Tüm esnaflarımıza bol kazançlar , sağlıklı günler dileriz’’ dedi.

Bu haber toplam 1500 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.