KAÇAK MÜLTECİ ALARMI

KAÇAK MÜLTECİ ALARMI
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kalan mültecilerin kaçmaya hazırlandığı ihbarı polis ve sahil güvenlik ekiplerini alarma geçirdi. Bodrum ilçesinde kalan...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kalan mültecilerin kaçmaya hazırlandığı ihbarı polis ve sahil güvenlik ekiplerini alarma geçirdi. Bodrum ilçesinde kalan mültecilerin Gümbet Mahallesi Haremtan Koyu’ndan kaçacakları ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri, koyda yaklaşık 300 mülteci ile karşılaştı. Koyun farklı bölgelerinde denize giren ve güneşlenen mülteciler, polisi karşılarında görünce denize girmeye ve güneşlenmeye devam etti. Mültecileri uzaklaştırmak için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, denizden de sahil güvenlik ekipleri bölgede inceleme yaptı.

Mültecilere pasaportlarını soran ekipler daha sonra kendilerine bölgeden ayrılmaları gerektiğini söylediler. Bazı mülteciler polis ekiplerinin uyarılarını dinlemeyince polislerde ‘Yallah Otel’ diyerek mültecileri bölgeden uzaklaştırırken, bazı mültecilerin cep telefonlarıyla selfie yapmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

(MCM-İK-Y)

Bu haber toplam 531 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.